Business Coaching

Βοηθάμε επιχειρήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα να έχουν πραγματικά αποτελέσματα κάνοντας σωστές επιλογές σε επιχειρηματικά ζητήματα. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με νέους επιχειρηματίες και εργαζόμαστε μαζί τους για να αναπτύξουμε αποτελεσματικές στρατηγικές που καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων. Από τον σχεδιασμό της επιχειρηματικής στρατηγικής, στην εύρεση νέων ευκαιριών ανάπτυξης και από την δημιουργία μοντέλων τιμολόγησης, στην υλοποίηση πλάνων Μάρκετινγκ, χρησιμοποιούμε τρόπους και τακτικές που θα σου επιτρέψουν να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.

Στρατηγική

Η επιχείρησή σου πιθανότατα αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές με το οικονομικό κλίμα, την ψηφιακή εποχή, τους μεγάλους ανταγωνιστές, τους απαιτητικούς πελάτες. Παρά το αβέβαιο επιχειρηματικό κλίμα όμως, καλείται παράλληλα να καινοτομεί και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας στους πελάτες της.

Διαμόρφωση Επιχειρηματικής Στρατηγικής

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Ωστόσο κάθε επιχειρηματικός οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του, να εξαλείψει μη αναγκαία κόστη, να μειώσει τα επιχειρηματικά ρίσκα και να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Το κλειδί για μόνιμη και διατηρήσιμη ανάπτυξη έχει να κάνει με την ικανότητα της επιχείρησής σου να αναγνωρίζει σε ποια πεδία πρέπει να βρίσκεται, τους τρόπους να κερδίζει και πώς να διατηρεί και να επεκτείνει το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Ένα επιτυχημένο Πλάνο Διοίκησης, πρέπει να ευθυγραμμίζει τις υποδομές της εταιρίας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της με τους στρατηγικούς της στόχους. Για αυτό και εμείς, μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο Πλάνο, θα συνεργαστούμε μαζί σου για να:

  • Σχεδιάσουμε και Αξιολογήσουμε Στρατηγικές επιλογές για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις

  • Λύσουμε σύνθετα Προβλήματα που σε απασχολούν

  • Αναγνωρίσουμε και αξιοποιήσουμε ευκαιρίες στην αγορά

  • Ορίσουμε βραχυχρόνιες προτεραιότητες, δώσουμε άμεσες λύσεις και αναπτύξουμε μακροχρόνια στρατηγική.

  • Βελτιώσουμε την Οργανωτική δομή και Λειτουργία.

  • Ενισχύσουμε την αποδοτική Λήψη Αποφάσεων ώστε να βελτιώσουμε την Αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σου

Οργάνωση & Λειτουργίες

Η ομάδα του Business Lab βοηθάει τους πελάτες της να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές επιδόσεις τους, φροντίζοντας να δημιουργηθούν αποτελεσματικές δομές στην επιχείρηση, καταγεγραμμένες διαδικασίες και ευθυγράμμιση του Προσωπικού στην επίσημη στρατηγική.

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν έναν συγκεκριμένο βαθμό οργανωτικής πολυπλοκότητας, που ορισμένες φορές οδηγεί σε αδράνεια και δεν επιτρέπει στην επιχείρηση να λειτουργήσει σε πλήρεις ρυθμούς.

Εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε τον Τρόπο Λειτουργίας της επιχείρησής σου, μελετώντας:

  • την εταιρική δομή όπως έχει στην πράξη

  • τις αλληλεπιδράσεις των υπαλλήλων τόσο εντός, όσο και εκτός επιχείρησης

  • τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας στην καθημερινότητα

  • την κουλτούρα και τις αξίες που υπάρχουν μέσα στην επιχείρηση.

Marketing

Οι σημερινοί πελάτες γνωρίζουν πάντα καλά τι θέλουν, καθώς έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους. Έτσι αναμένουν να έχουν συγκεκριμένες λύσεις πάνω σε αυτό που αναζητούν και υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης. Αποτελούν όμως και την πραγματική πηγή ανάπτυξης για την επιχείρηση σου. Για αυτό η ομάδα μας συνδυάζει πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένη γνώση προκειμένου να σε βοηθήσει στη προσέγγιση των σωστών υποψήφιων πελατών, στην ικανοποίηση τους και την πιστότητά τους.

Πελατειακή Προσέγγιση

Θα σε βοηθήσουμε να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη σου, τις παραμέτρους της αγοραστικής του συμπεριφοράς και να βρεις το σημείο που σε διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σου, προκειμένου να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό.

Στρατηγική Μάρκετινγκ

Βάσει των στόχων σου, της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών σου και των αναγκών των πελατών σου, θα σου προτείνουμε το κατάλληλο πλάνο Μάρκετινγκ, προκειμένου τα χρήματα που θα επενδύσεις σε αυτό να είναι αποδοτικά και άμεσα επιστρέψιμα μέσα από αυξημένες πωλήσεις. Θα σου δείξουμε πώς να διαφημίζεσαι έξυπνα, χωρίς υπερβολές και περιττές σπατάλες.

Αποτελεσματικότητα Πωλήσεων

Μέσα από εξειδικευμένες λύσεις αποκλειστικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σου, θα βοηθήσουμε εσένα και τους Πωλητές της εταιρίας να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις και αλλαγές προκειμένου να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των Πωλήσεων.

Ικανοποίηση του πελάτη

Ο πελάτης σου περιμένει υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης από την επιχείρηση σου και το Προσωπικό της. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσένα συγκεκριμένες διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών και να εκπαιδεύσουμε σχετικά το Προσωπικό της επιχείρησης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Επικοινώνησε μαζί μου, για να μου εξηγήσεις σε ποιο κομμάτι θα ήθελες να σε βοηθήσω και ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζεις. Θα ασχοληθώ άμεσα με το μήνυμά σου και θα σε καλέσω για να το συζητήσουμε αναλυτικά.