Δημιουργία & Διαχείριση Ιστοσελίδων

Μάθε να δημιουργείς Δυναμικές Ιστοσελίδες Γρήγορα, Εύκολα και Απλά!

Σκοπός Κατάρτισης

Κύριος στόχος του workshop είναι να δώσουμε στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων με τa λογισμικά Squarespace ή Wix, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες, τους στόχους, τους προϋπολογισμούς και τις προθεσμίες τους. Θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία και τη διαχείριση περιεχομένου, ώστε να μπορούν να διατηρούν αυτόνομα τις ιστοσελίδες τους.

Θέλεις να φτιάξεις μια ιστοσελίδα, αλλά δεν είσαι έτοιμος να γράψεις κώδικα; Το Wix και το Squarespace έχουν την απάντηση. Η φιλοσοφία του Wix και του Squarespace στηρίζεται στο ‘pure drag and drop’. Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά εύκολο στην χρήση, χωρίς όμως να περιορίζονται οι δυνατότητες σου.

Το εργαλείο αυτό είναι τόσο απλό που μπορείς να δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, αλλά και αρκετά εξεζητημένο, ώστε να συμβαδίζει με εσένα και τις φιλοδοξίες σου. Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι: α) η τεράστια συλλογή από Designer templates, β) η καινοτομία τους στο Drag-and-Drop Building και γ) η Βοήθεια και η Στήριξη στους χρήστες σε κάθε βήμα.

Το σεμινάριο μας είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι όσο πιο απλό γίνεται. Θα κερδίσετε "hands-on" εμπειρία στο Wix ή στο Squarespace, μέσω των έμπειρων εκαπιδευτών μας οι οποίοι είναι Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στόχοι Κατάρτισης

Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα:

 • μάθουν αναλυτικά τις βασικές αρχές User Interface και User Experience μέσα από μελέτη πετυχημένων και αποτυχημένων case studies.

 • μάθουν για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό ιστοσελίδων με σκοπό τη μετατροπή του απλού χρήστη σε πελάτη ή μόνιμο χρήστη της πλατφόρμας ανάλογα την ιστοσελίδα.

 • αναλύσουν Templates με σκοπό την κατανόηση της επιλογής σωστού template με βάση τις ανάγκες μιας επιχείρησης (πχ: e-shop, blog, landing page κλπ.).

 • εφαρμόσουν όλες τις παραπάνω Αρχές με σκοπό τη Δημιουργία μιας ιστοσελίδας από το μηδέν (δημιουργία blog, φόρμας, payments, sliders κλπ.

 • μάθουν τον τρόπο με τον οποίο εγκαθιστούμε ηλεκτρονική πληρωμή υπηρεσιών μέσω paypal και πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα.

 • εφαρμόσουν ρυθμίσεις SEO.

 • εφαρμόσουν πρακτικές βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για καλύτερη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης.

 • συνδέσουν την ιστοσελίδα με τον πλέον αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο με τα Social Media.

 • προσθέσουν Google Maps.

 • δημιουργήσουν φόρμας επικοινωνίας.

 • συνδέσουν την ιστοσελίδα με Google Analytics για στατιστικά.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντικά και εποπτικά στελέχη από τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, πληροφορικής, εξυπηρέτησης πελατών καθώς και σε ιδιοκτήτες/διευθυντές μικρών επιχειρήσεων που έχουν ευθύνη για την προβολή/προώθηση και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Διάρκεια εκπαίδευσης: 10 ώρες

Γλώσσα: Ελληνικά

Παρέχονται σημειώσεις σε PDF

Δίνεται Πιστοποιητικό Κατάρτισης σε όσους ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα.

Δήλωση Ενδιαφέροντος