Είμαστε ένα Marketing Agency που αποτελείται από έμπειρους marketers, δημιουργικούς designers, έξυπνους developers, πιστοποιημένους εκπαιδευτές και επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Στη Mediatop Agency πιστεύουμε ότι η επαγγελματική σας εικόνα είναι αυτό που μετράει σαν πρώτη εντύπωση στους πελάτες σας. Κατ’ αντιστοιχία, στόχος μας είναι να εξελιχθεί δυναμικά και να εδραιωθεί στη συνείδηση τους, οδηγώντας την επιχείρηση σας σε μία σταθερή ανοδική πορεία.

Γνωρίστε την

Mediatop Agency

Υπηρεσίες

Marketing Strategy

Συνεργαζόμαστε με επιχειρηματίες για να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ που ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς τους στόχους

Website Design

Στη Mediatop Agency γνωρίζουμε πώς να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε επιτυχώς το δικό σας website, προσαρμοσμένο με ακρίβεια στις επιχειρηματικές ανάγκες σας.

Social Media Marketing

Αξιοποιήστε το Social Media Marketing, τραβήξτε την προσοχή του αγοραστικού κοινού και χτίστε μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας

Έχοντας ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε διαφημίσεις και εκπαιδεύσεις, έχοντας συνεργαστεί με επιχειρήσεις από διαφορετικές βιομηχανίες και κλάδους, ανακαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε επιχειρήσεις σαν και την δική σου, να αναπτυχθούν. Αν ψάχνεις τρόπους για να προσελκύσεις νέους ιδανικούς πελάτες, ή αν θέλεις να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, τότε είσαι στο σωστό δρόμο.

Συμβάλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας και της επίτευξης των στόχων της, μέσω της σωστής προβολής, προώθησης και διαφήμισης στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε από το πεδίο του digital marketing τις βέλτιστες πρακτικές για να προωθήσουμε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Νέοι Τρόποι Διαφήμισης

Δεν μας νοιάζει το πόσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σου αλλά και πόσοι από αυτούς γίνονται πελάτες και αγοράζουν από εσένα.​Γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο και ενέργεια για να κατανοήσουμε ακριβώς ποιος είναι ο ιδανικός σου πελάτης. ​Μετά δουλεύουμε μαζί σου για να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό πλάνο marketing το οποίο θα προσελκύει ιδανικούς πελάτες σε σταθερή βάση.

Γιατί να συνεργαστείς

μαζί μας

Μάθε Πως Μπορούμε Να Βοηθήσουμε Την Επιχείρησή Σου

Προγραμμάτισε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν από τους ειδικούς της ομάδας μας.