Η Niva Call Center προσφέρει Γραμματειακές Υπηρεσίες Εξ’ Αποστάσεως, μέσω Τηλεφωνίας & Internet | Τηλεγραμματεία «Virtual Office» από το 2013. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος, μέσα από τη χρήση προηγμένων τηλεπικοινωνιακών και διαδικτυακών υποδομών.Απευθυνόμαστε τόσο σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, συμβούλους, ασφαλιστές κ.ά.) όσο και σε επιχειρήσεις που εδρεύουν σε όλη την Κύπρο και δεν έχουν γραμματεία ή χρειάζεται να την ενισχύσουν.

Γνωρίστε τη NivaCall

Υπηρεσίες
Γραμμή Καταναλωτλη

Η γραμμή καταναλωτή είναι ένα εργαλείο που προσφέρει τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την λύση που θα ανταποκρίνεται στην προσέγγιση που θέλετε να έχετε προς τους πελάτες σας.

Τηλεγραμματεία

Τηλεγραμματεία είναι η υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης εξ’ αποστάσεως που αναλαμβάνει την τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Μέσα από τη χρήση προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα. Να βρει νέους πελάτες και να αυξήσει την παραγωγικότητα της απαλλαγμένη από τα προβλήματα διαχείρισης προσωπικού.

Οφέλη Τηλεγραμματείας

Πώς λειτουργεί;

Εκτροπή

Κατά την εγγραφή παρέχετε στον κάθε πελάτη ένας αποκλειστικός αριθμός τον οποίο δημοσιοποιεί ή κάνει εκτροπή σε αυτόν τις κλήσεις του.

Διαχείριση Κλήσης

Η γραμματέας σας, απαντά τις κλήσεις σας με την επωνυμία της εταιρείας σας. Εάν είστε διαθέσιμος, σας προωθεί την κλήση (αφού σας ενημερώσει ποιος επιθυμεί να σας μιλήσει) ή λαμβάνει το μήνυμά σας.

Ενημέρωση

Στο τέλος κάθε κλήσης ενημερώνεστε άμεσα για το πλήρης περιεχόμενο της κλήσης με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε email/sms/mobile application

10+

Χρόνια Λειτουργίας

850,896

Απαντημένες Κλήσεις

647,986

Εξερχόμενες Κλήσεις

Ειδική Προσφορά Γνωριμίας

Αποκτήστε επαγγελματική τηλεφωνική υποστήριξη από €99/μήνα!