Ας γνωριστούμε!

Είμαι ο Νίκος Αντωνίου, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου με αριθμό ΣΕΠ003352 και επιχειρηματίας με 10 χρόνια εμπειρίας, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν.

​Έχω ιδρύσει καινοτόμες επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας νέες ιδέες στο χώρο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιχειρήσεων με την δημιουργία της Niva Call Center, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, με τη δημιουργία της Mediatop Agency και στο χώρο της εκπαίδευσης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων με τη δημιουργία του Business Lab.

Είτε είστε μια νέα επιχείρηση που αναζητά καθοδήγηση, ένας έμπειρος επαγγελματίας που χρειάζεται βοήθεια στο digital περιβάλλον, ή μια μεγαλύτερη εταιρεία που θέλει να έρθει σε επαφή με το κοινό της, θα χαρώ να συνεργαστούμε μαζί.

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, είμαι Κάτοχος του Διπλώματος LCCI International Qualifications στη Λογιστική και του Διπλώματος ECDL στην Πληροφορική και στις Υπηρεσίες Διαδικτύου.

Έχει λάβει Πιστοποιήσεις στη χρήση εφαρμοσμένου διαδικτυακού μάρκετινγκ, στην ανάπτυξη εταιρικού e-shop, στην εφαρμοσμένη Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Παρουσίας, στη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για Δημιουργία Πιστών Πελατών - CRM II, στη Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρικής Ιστοσελίδας με τη Χρήση Καινοτόμου Τεχνολογίας, στην Εφαρμοσμένη Μοντελοποίηση και Ανάλυση Δεδομένων για Αποτελεσματική Οικονομική Διαχείριση (BI – Business Intelligence), στην Ανάπτυξη Πωλήσεων με τη χρήση Τεχνολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Κοινωνικών Δικτύων, στην Εφαρμογή και Συνολική Διαχείριση Μεθόδων Ποιότητας στην Επιχείρηση για Βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας και Παραγωγικότητας και στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική Ανάπτυξης & Διαχείρισης της Πελατειακής Εμπειρίας. (Customer Experience).

'Εχω πάθος με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να εμπνεύσω όλο και περισσότερους νέους επιχειρηματίες και μη, να κάνουν τις σωστές επιλογές. Από εργαζόμενος ως το 2013 και με ελάχιστα χρήματα στο τραπεζικό του λογαριασμό, κατάφερα μέσα σε λίγα χρόνια με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να δημιουργήσω επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Στη σταδιοδρομία μου συνεργάστηκα με αρκετές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου επαγγελματικού τομέα, προσφέροντάς τους πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα επιχειρηματικά ζητήματα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της επιτυχίας τους καθώς και της απόλυτης εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλουν τόσο εμένα προσωπικά όσο και τις εταιρείες που διευθύνω.

Meet our brands

Niva Call Center

Η Niva Call Center είναι ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο ιδρύθηκε το 2013 και αναλαμβάνει την τηλεφωνική υποστήριξη ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους σε όλη την Κύπρο.

Mediatop Agency

Είμαστε ένα Digital Marketing Agency σε Κύπρο και Ελλάδα που απευθύνεται σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Μια σύγχρονη εταιρεία που αποτελείται από έμπειρους marketers, δημιουργικούς designers, έξυπνους developers, πιστοποιημένους εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης και επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. ορίζοντες στην επιχειρηματικότητα.

Μάθε Πως Μπορούμε Να Βοηθήσουμε Την Επιχείρησή Σου

Προγραμμάτισε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου